Unbreakable Kampioen HHI Netherlands 2019

Duizend hip hop dansers uit het hele land waren afgelopen weekend naar het MECC in Maastricht gekomen voor het evenement Hip Hop International Nederland.

Op zondag 17 februari waren de kwalificatiewedstrijden voor het WK dat later dit jaar in Phoenix (VS) wordt gehouden. Dansgroep Unbreakable van A-Dance uit Amersfoort was daarheen afgereisd om te strijden voor de titel en een plaatsing voor het WK. Met een mooie beoordeling van de internationale juryleden werden zij kampioen en wisten daarmee een plek te bemachtigen en zich te kwalificeren voor Hip Hop International in Amerika.

Dit grote evenement is van 5 t/m 10 augustus en zo’n 4800 dansers doen mee vanuit de hele wereld. Unbreakable wilt Nederland graag vertegenwoordigen en gaan er alles aan doen om daar te komen. Hun doel is dan ook om een finaleplek te halen. Naast het prijzengeld van € 500,- hebben zij financieel toch wat meer nodig om 9 dansers naar Amerika te krijgen. Zij zullen verschillende acties opzetten en mensen benaderen om dit voor elkaar te krijgen.

Wil jij graag wat voor hun betekenen? Neem dan contact op via cody@a-dance.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *