Nieuwsbrief

BARPERSONEEL GEZOCHT

Wij zijn op zoek naar enthousiast barpersoneel (18 jaar en ouder). Ben jij ’s middags, ’s avonds en eventueel in het weekend flexibel inzetbaar? Ben jij representatief en lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Neem dan contact met ons op en mail naar info@a-dance.nl of bel naar 033-2851695

YIN YOGA

Vanaf 7 maart aanstaande zullen A-Dance en Astrid Ogelo van Moyo Coaching de samenwerking aangaan bij A-Dance 7 Studio’s. Astrid zal zelfstandig wekelijks Yin (relax) Yoga lessen gaan verzorgen in Studio 7 op de woensdag van 09.30-10.45. Wil je ook graag een proefles volgen?

Ga voor meer info naar www.moyocoaching.nl

 

TICKETVERKOOP “A NIGHT AT THE MUSEUM”
23 juni is het zo ver! Iedereen is al druk bezig met alle voorbereidingen. Dit is voor alle leden en het hele team het hoogtepunt van het jaar. Deze onvergetelijke show wil jij zeker niet missen! Vanaf 1 april gaat de online kaartverkoop van start. De tickets kun je dan bestellen via:
RESULTATEN BREAK A LEG
Wauw wat een dag!
Onze crews, The Wild Cats, Super Sisters, Future Elite, Unbreakable/Unstoppable, hebben het enorm goed gedaan tijdens het evenement Break A Leg. We zijn ontzettend trots op wat zij hebben neergezet op het podium. Bovendien moest Unbreakable hun titel verdedigen en dat hebben ze in samenwerking met Unstoppable super gedaan. Een verdiende 1e plek…Gefeliciteerd!

KICK&FUN

Voor alle 4 en 5 jarigen die van stoeien houden en al stiekem willen slaan en schoppen op bokszakken, hebben wij de nieuwe les Kick&Fun! De naam zegt het al, spelenderwijs zullen de jongsten leren stoten, trappen, vallen en opstaan. De les is elke vrijdag van 15:30 tot 16:00 uur. Geronimo zal de kinderen onder zijn hoede nemen. Is dit iets voor jouw zoon of dochter? Meld je dan aan via onze website of mail naar info@a-dance.nl

OPNAMEDAG A-DANCE 7 STUDIO’S

Op zondag 11 maart willen wij een promo opnemen van A-Dance 7 Studio’s. Het doel van deze video is om onze huiselijke sfeer, gezelligheid en diversiteit in lessen naar buiten te brengen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij jullie hulp nodig. Wij zijn op zoek naar figuranten van alle leeftijden, alle afkomsten, man/vrouw en verschillende karakters. Het moet dus ontzettend divers zijn, want dat is ook wat je ziet bij A-Dance. De opnamedag duurt van 09:00 tot 17:00 en de lunch verzorgen wij. Wil jij ons helpen tijdens deze dag en lijkt het je leuk om te figureren in onze promo? Meld je dan aan via: https://www.a-dance.nl/events/opnamedag-promo-a-dance-7-studios/

VOORBEREIDING EINDSHOW

Het hele team is al druk bezig met de grote show op zaterdag 23 juni. Het wordt een mooie, maar ook erg drukke dag. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Wil jij graag je steentje bijdragen op deze mooie dag? Mail dan naar
Naast de vrijwilligers hebben we ook de volledige inzet van alle dansers nodig. Het is dus ontzettend belangrijk dat iedereen elke les aanwezig is. De docent kan zich dan met de dansers zo goed mogelijk voorbereiden op de eindshow.
Wij hebben er al heel veel zin in!

A-DANCE FAMILY SPONSORS

X