Unbreakable goes LA

Stelt u zich voor dat uw droom binnen handbereik ligt. Zou u dan ook alles op alles zetten om die droom te realiseren

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Unbreakable: een professioneel dansteam van A-Dance uit Amersfoort. In de tien jaar die we al mogen meedraaien in de danswereld zijn er mooie dingen op ons pad gekomen. Van de finale van Holland's got Talent (2016) tot optredens in de Ziggo Dome met Ellen ten Damme (2016).

Onlangs hebben wij ons gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen hiphop in Amerika, genaamd World Of Dance op 22 juli. Meer dan 25 landen zullen het daar tegen elkaar opnemen en ons team heeft nu ook de kans te dansen op dit enorme platform in Los Angeles.

Het team moet de wereldkampioenschappen zelfstandig financieren door een tekort aan subsidies vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een kostbare uitgave door onder andere vervoer, verblijf en overige kosten. Wij geloven in ons doel en hebben hier jarenlang hard voor getraind.

Door middel van deze crowdfunding vragen wij u ons hierbij te steunen. Met behulp van uw sponsoring of eventuele andere bijdrage kunnen wij in ieder geval de reiskosten dekken en kan deze droom hopelijk in vervulling gaan.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of ken je mensen in je omgeving die Unbreakable hierin willen ondersteunen? Laat het weten! Doneren kan via: https://www.voordekunst.nl/projecten/5623 Voor vragen, donaties of meer informatie mail naar cody@a-dance.nl of bel Cody Loog op 0614970437.

Alvast bedankt voor je support!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Vraag nu een proefles aan

PROEFLES AANVRAGEN

         

 

 

A-Dance

Astronaut 12
3824 MJ Amersfoort

033-2851695
Bekijk op Google maps