Hip Hop dansen

Workshop Hip Hop dansen

Hiphop is a lifestyle! Het is ontstaan in de jaren '70 van de twintigste eeuw in New York, en dan voornamelijk in de Bronx waar vrijwel alleen Afro-Amerikanen leven. Hiphop kenmerkt zich door de dansstijlen, Breakdance en Streetdance en gebaseerd p Freestyle dansen.
Het is dus niet alleen dansen, maar gaat veel verder dan dat. Bij A-Dance laten we je ervaren hoe leuk Hiphop dansen is. De Hiphop docenten van A-Dance hebben allen hun eigen stijl kijk hieronder voor de diversiteit aan Hiphop stijlen die A-Dance biedt.

We verwelkomen jullie met een drankje in onze danszaal in het mooie Eemklooster Amersfoort. Je maakt kennis met onze docent die je de wat uitleg geeft over Hip Hop. Hierna starten we met een warming-up. Dan studeren we stap voor stap een stukje choreografie in en gaan we lekker oefenen op eigentijdse muziek. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een pauze. Tot slot geven we een presentatie aan de andere deelnemers.
Deze Workshop is geschikt voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje, of teambuilding. Ook leuk als verjaardagsfeest, gymles of andere schoolactiviteit.
Je kunt de workshop op elke gewenste datum en tijdstip naar keuze doen. Voor informatie kun je mailen naar info@a-dance.nl
Workshop Hip Hop is inclusief:
- Professionele docent
- Zaalhuur in danszaal Eemklooster


Prijs: € 32,50 p.p. (incl. BTW)
Aantal personen: 8 - 40
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 jaar

 

GRATIS Proefles volgen?

 
NU AANVRAGEN

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Vraag nu een proefles aan

PROEFLES AANVRAGEN

         

 

 

A-Dance

Astronaut 12
3824 MJ Amersfoort

033-2851695
Bekijk op Google maps