Flashmob

Wil je ook het effect van een echte flashmob? Een flashmob is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet. Hoe meer deelnemers, hoe succesvoller de flashmob.
Wij laten je begeleiden door een van onze professionele docenten uit onze A-Dance Family. We zullen je jullie voorbereiden om met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s een onvergetelijke dansshow neer te zetten op een locatie naar jouw keuze.
We verwelkomen jullie met een drankje in onze danszaal in het mooie Eemklooster Amersfoort. Met onze docent kies je eerst een dansnummer dat geschikt is voor de Flashmob. Daarna gaan we de dans stap voor stap instuderen. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een pauze. Hierna is het moment aangebroken!
Samen gaan we naar de plek waar jullie gaan optreden! De aanwezigen, bijvoorbeeld voorbijgangers of genodigden worden aangenaam verrast door jullie spetterende performance! Uiteraard zullen we dit vastleggen op camera.
Deze workshop is een super leuke activiteit om samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te doen! Je kunt deze workshop op elke gewenste datum en tijdstip naar keuze doen. Voor informatie kun je mailen naar info@a-dance.nl
De Workshop is inclusief:
- Ervaren dansbegeleider
- Zaalhuur danszaal Eemklooster

Prijs: € 37,50 p.p. (incl. BTW)
Aantal personen: 15- 40
Tijdsduur: 3 uur
Leeftijd: N.v.t.

GRATIS Proefles volgen?

 
NU AANVRAGEN

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Vraag nu een proefles aan

PROEFLES AANVRAGEN

         

 

 

A-Dance

Astronaut 12
3824 MJ Amersfoort

033-2851695
Bekijk op Google maps