Workshops

KINDERFEESTJES

Het ideale kinderfeestje! Tijdens het kinderfeestje krijgen alle kinderen: 

  • Een dansworkshop van 1,5 uur
  • Limonade en wat lekkers
  • Tegoedbon om gratis een week les te volgen

Je kunt kiezen uit de verschillende stijlen: Breakdance, Popping&Locking, Hiphop en ballet. Kosten zijn € 20,- per kind, uitvoerbaar vanaf 8 kinderen. Van 6 t/m 14 jaar. Voor meer info KLIK HIER neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695.


 

DISCO SOULTRAIN

Ga je met ons mee terug naar de ”goeie ouwe tijd”? Met de lekkerste hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, Veronica’s Countdown en MTV is stilstaan onmogelijk. KLIK HIER voor meer info en neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695.


 

WEDDINGDANCE

Een weddingdance is al geruime tijd erg populair! Het is natuurlijk ontzettend tof om met één van onze docenten aan de gang te gaan voor een spetterende dans op jullie eigen bruiloft. De docent kan iets maken of als je zelf al ideeen hebt is dat uiteraard ook mogelijk. KLIK HIER Voor meer info en neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695.


 

FLASHMOB

Wil je ook het effect van een echte flashmob? Een flashmob is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet. Hoe meer deelnemers, hoe succesvoller de flashmob. KLIK HIER voor meer info en neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695.

HIP HOP

Hiphop dance bevat elementen van breakdance en streetdance, aangevuld met diverse andere stijlen. Lekker dansen op bijvoorbeeld oldschool Hiphop muziek samen met je vrienden, familie of collega’s?
De stoerste Hiphop moves worden aangeleerd in de vorm van een choreografie. 
KLIK HIER voor meer info en neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695.

 

 

PAALDANSEN

Samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s in een paal klimmen? Of als onvergetelijk onderdeel van een vrijgezellenfeest. KLIK HIER voor meer info en neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695.Ga jij de uitdaging aan?

SALSA DANSEN

Salsa is lekker swingen op Latin muziek! Salsa is een zeer populair in Latijs-Amerikaanse dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. KLIK HIER voor meer info en neem contact met ons op via info@a-dance.nl of 033-2851695

 

 

GRATIS Proefles volgen?

 
NU AANVRAGEN

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Vraag nu een proefles aan

PROEFLES AANVRAGEN

         

 

 

A-Dance

Astronaut 12
3824 MJ Amersfoort

033-2851695
Bekijk op Google maps