Education

HHE "Hip Hop Education" is onze interne opleiding voor selectiedansers. Dansen is niet alleen je hobby, maar je lust en je leven. A-Dance heeft vijf hip hop crews. Het is afhankelijk van je leeftijd in welke groep je terecht komt. De crews werken aan showcases voor (inter)nationale wedstrijden. Daarnaast zorgen de trainers ervoor dat jij je zo goed mogelijk ontwikkelt als danser. HHE staat voor creativiteit, expressief, eigen inbreng, educatie en variatie. Als jij in de selectie wilt, kun je auditie doen. We raden je aan eerst de groepslessen Hip Hop te volgen, om te kijken welke niveau je aan kunt en om je dansstijl verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Als je in de selectie danst, wordt er veel van je verwacht. Je kan geen training missen en moet beschikbaar zijn voor de optredens, die meestal op feestdagen en in de weekenden zullen zijn. In ruil biedt HHE het volgende:

- Vaste trainers
- Gast docenten
- Theorie/werkopdrachten
- Fotoshoots
- Videoclips
- Music design
- Gastlessen theater sport
- Losse projecten op locaties
- Theater producties
- Wedstrijden


Tijdens optredens op evenementen ben je met je selectieteam het visitekaartje voor A-Dance. 

De selectie trainingen worden verzorgd door Cody, Clark, Sandra, Ina en Kim. Wij hebben de volgende teams:

WILDCATS

UBUNTU CREW

UNSTOPPABLE

UNBREAKABLE

 

A-DANCE MINOR DANSOPLEIDING

In het tweede en derde jaar van de sportopleiding volg je als student een minor. A-Dance verzorgt de minor dans. Je wordt begeleid in het lesgeven en de docent zorgt ervoor dat jij je zo goed mogelijk ontwikkelt als danser.

A-Dance is inmiddels ook uitgegroeid tot een fijne en leerzame stageplek voor vele leerlingen.

Is dansen je passie?! Lijkt het je leuk om voor de groep te staan, anderen te leren dansen, jezelf te ontwikkelen en om dansprojecten te organiseren? Dan is de minor Dans echt iets voor jou!

Naast de minor verzorgt A-Dance ook verschillende workshops op scholen in en rondom Amersfoort. Denk aan scholen die project/culturele weken houden. A-Dance geeft diverse stijlen dans waarbij de basistechnieken aan de kinderen worden aangeleerd. Vaak wordt er ook naar een presentatie/show toe gewerkt waarbij de leerlingen kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

 

 

GRATIS Proefles volgen?

 
NU AANVRAGEN

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Vraag nu een proefles aan

PROEFLES AANVRAGEN

         

 

 

A-Dance

Astronaut 12
3824 MJ Amersfoort

033-2851695
Bekijk op Google maps